Space for digital minds

Op dit moment zijn wij druk bezig met de plannen en ontwikkeling van Grasso, het oude rijksmonument aan de Parallelweg 27 in ‘s-Hertogenbosch. Naar verwachting wordt dit pand in 2020 geopend. Vóór die tijd hebben wij al space for digital minds beschikbaar bij de buren.

Sinds juli is Grenco geopend, Parallelweg 30. Hier zijn kantoren van circa 25m² en 50m² gerealiseerd. Naast een eigen kantoorruimte beschikt dit gebouw over voldoende ruimte om te vergaderen, andere ondernemers te ontmoeten en natuurlijk gezellig samen te lunchen. Onze receptioniste zorgt voor vriendelijk ontvangst van je bezoek en, niet onbelangrijk, wij zorgen voor heerlijke koffie!

Voor de ruimten van 25m² bedraagt de huurprijs €365,00 per maand inclusief servicekosten, GWL en internet. Voor de ruimten van 50 m² bedraagt de huurprijs €715,00 per maand inclusief servicekosten, GWL en internet.
Ben jij een startup of ben je op zoek naar een flexibele werkplek in een open ruimte, vraag dan naar de speciale tarieven.

Take a look!


Bekijk de binnenkant in 360°.

Vestigen in Grenco

Heb je vragen of interesse om je te vestigen? Neem contact op met onze community manager, Robert de Kleijn, 06 – 24 70 87 77.