Marvelous

Geplaatst op 08-11-2018

Bij Marvelous zijn ze experts in content management, e-commerce en big data, ze zijn het technisch brein achter veel online toepassingen waar jij dagelijks gebruik van maakt. Ze noemen zichzelf ook wel ‘’marketingtechneuten,’’ die om de hoek komen kijken als de technische realisatie in beeld komt. Met code kun je álles realiseren wat je je verbeeldt, een waarheid die ze blijft inspireren.

Ze zijn gecertificeerd in Episerver CMS, Episerver eCommerce, Umbraco, uCommerce en Microsoft.NET. Zélfs over Episerver DXC kunnen ze je alles vertellen. Door de verregaande expertise op het gebied van big data, Azure en de Microsoft .NET-stack, worden ze gevraagd voor projecten waarin bijvoorbeeld de kansen en mogelijkheden van personalisatie, conversie en koppelingen met het achterliggende IT-landschap centraal staan.

De gezichten achter Marvelous zijn Marc, Sven en Jeroen die samen dezelfde droom delen: binnen de meest aantrekkelijke werksfeer klanten op het allerhoogste servicelevel bedienen, met kwaliteit en een mooie club mensen. Gezellige mensen die met elkaar kunnen ouwehoeren en voor elkaar en de klant door het vuur gaan. Jeroen, eigenaar van Marvelous: ‘’ik vind dat klanten, zonder kwaliteitsverlies, meer coöperatief en op een hoger servicelevel bediend kunnen worden. Als klanten en medewerkers elkaar als gelijken zien dan kun je van elkaar leren en elkaar de ruimte geven om innovatieve oplossingen te realiseren.

Bekijk de website 

 

Terug naar overzicht