Kresco Innovations

Geplaatst op 03-05-2019

Ondernemers helpen hun doelstellingen sneller en efficiënter te behalen met inzet van IT adviezen en innovatieve IT oplossingen, oplossingen die effectief zijn, gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst. Dat is waar ze zich bij Kresco mee bezig houden. Kresco is een full service IT dienstverlener met expertise op het gebied van data-gedreven innovaties. Ze maken bedrijfsprocessen efficiënter om zo de flexibiliteit en het rendement te verhogen, het automatiseren van bedrijfsprocessen staat hierbij centraal. Kresco Innovations is onderdeel van Kresco IT, een Microsoft Gold partner.

Het team van Kresco IT bestaat uit 35 collega’s, elk een expert in zijn/haar vakgebied. Een deel van dit team is werkzaam bij Kresco Innovations gevestigd in Grasso, waaronder: co-eigenaren Jeffrey en Rody, samen met Tom, Kristel, Babs en Michel. Co-eigenaar Jeffrey Joosten: Inspiratie, motivatie en successen in het verhogen van business waarde is wat ons beweegt. Wij zien IT niet als doel, maar als middel om ambities van onze klanten te realiseren.’

De droom bij Kresco Innovations is om zich dagelijks bezig te kunnen houden met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast willen ze samen met andere bedrijven onderdeel uitmaken van een nieuw ecosysteem, waarmee ze de ambitieuze visie van de stad ’s-Hertogenbosch om dé datastad te zijn kunnen realiseren. Met de opening van het monumentale Grasso in 2021, hopen ze samen met de andere gevestigde ondernemers eerste successen en innovaties te kunnen delen.

Momenteel lopen er bij Kresco Innovations verschillende projecten. Een hiervan is SmartEE, een online leeromgeving die zorgt dat kennis snel en laagdrempelig geborgen kan worden binnen een organisatie. Daarnaast loopt het SmartCity project in samenwerking met Cisco NL en Miscrosoft NL. Hier wordt gebruik gemaakt van Lidar technologie, waar de afstand tot een object of oppervlak bepaalt kan worden d.m.v. laserpulsen om de stroom van voetgangers te meten (Pedestrian counting). Tot slot zijn ze bezig met ProjectRiskManagement, een innovatieve projectmanagement applicatie welke door specifieke algoritmes en procesmodellering faalkosten en projectrisico’s gaat verlagen.

Bekijk de website 

Terug naar overzicht