Grasso als kloppend hart van het innovatiedistrict

Geplaatst op 30-11-2020

Samen met gemeente ‘s-Hertogenbosch investeert de BIM in faciliteiten die het ecosysteem in ICT en data verder versterken. Het belangrijkste ontwikkelgebied is het noordelijk deel van de spoorzone, welke wordt getransformeerd tot innovatiedistrict.

Bekijk de video over het innovatiedistrict hier. 

Innovatiedistrict
Het innovatiedistrict bevat een mix van innovatieve bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, woningen en voorzieningen. Het gebied stimuleert kennisuitwisseling en moedigt interactie aan tussen haar diverse gebruikers en bewoners. Deze levendige woon- en werkomgeving zal innovatieve bedrijven en talentvolle young professionals naar de stad trekken en bijdragen aan de ambitie om te groeien tot toonaangevende datastad.

Grasso als klopppend hart
Het kloppend hart van dit innovatiedistrict is het monumentale Grasso. Dit iconische pand wordt volledig getransformeerd om jonge bedrijven en gevestigde ondernemingen de ruimte te geven om te groeien. Hier profiteert de nieuwe generatie ICT en data ondernemers van faciliteiten zoals gedeelde vergaderruimtes, duurzame mobiliteitsoplossingen en horeca.

Heb jij interesse om je te vestigen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met rkleijn@nvbim.nl

Terug naar overzicht