Space for digital minds

Grasso is de hotspot voor dataprofessionals van alle niveaus, een combinatie van startups, scale-ups en toonaangevende ondernemingen. Kantoorruimtes zijn te huur vanaf circa 50 vierkante meter. Daarnaast zijn er verschillende flexplekken beschikbaar voor een vast bedrag per maand. Een mooie manier om omgeven te zijn door ondernemers werkzaam in hetzelfde vakgebied.

Nu al vestigen? Lees hier meer over het naast Grasso gelegen Grenco gebouw.

 

  • Jouw bedrijf in Grasso?

    Grasso biedt start-ups, scale-ups en gevestigde namen met een focus op ICT de basis die je nodig hebt om connected en productief te blijven – prettige work spaces en betrouwbare connectiviteit op een eersteklas locatie.

  • Historisch pand met moderne faciliteiten

    Zodra je Grasso binnenkomt voel je de rijke geschiedenis. Deze wordt zoveel mogelijk in stand gehouden door gebruik te maken van originele elementen. Zo wordt er een mooie combinatie van een historisch pand met moderne faciliteiten gerealiseerd. Old meets new.

  • Your success starts here

    Grasso is het kloppend hart van het innovatiedistrict. Dit noordelijk deel van de Bossche spoorzone wordt getransformeerd tot een levendige woon- en werkomgeving. Het gebied bevat een mix van innovatieve bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, woningen en voorzieningen.