GRASSO-Talks | Niet harder werken, maar slimmer werken met ChatGPT

Geplaatst op 19-06-2023

Inspireren & verbinden met GRASSO-Talks. Een ChatGPT workshop en één van de start-ups van het pitch-event ‘See you in Court’ aan het woord.

Niet harder werken, maar slimmer werken, door gebruik te maken van de meest krachtige asset van de ’20’s: Data. We nodigen jullie uit in de Grasso, gelegen in het hart van het Innovatie Kwartier Den Bosch, om de krachtige mogelijkheden van ChatGPT te ervaren middels een workshop. Tevens komt een van de deelnemende start-ups van het pitch-event ‘See you in Court’ hun ervaring delen.

Guus van de Mond deelt deze middag praktische tips en tricks voor het gebruik van ChatGPT en het toepassen van ChatGPT binnen Data management & marketing. Ook deelt hij zijn visie over de toekomst van ChatGPT. Guus is een gedreven entrepreneur en professional met een passie voor het praktisch toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen. Til jij na deze middag je bedrijf naar het volgende niveau met ChatGPT?

Programma:

  1. Introductie ChatGPT
  2. Praktisch aan de slag met ChatGPT
  3. Toepassingen binnen Data management & Marketing
  4. Inspirerende successverhalen
  5. Toekomst van ChatGPT

Vervolgens komt een van de deelnemende start-ups van het unieke pitch-event ‘See you in Court’ spreken. Deze ondernemer zal zijn kennis en ervaring delen over het opzetten van een nieuw businessmodel in deze huidige tijd, en welke rol data hierin heeft.

We sluiten deze middag af met een netwerkborrel. De toegang tot deze GRASSO-Talks is gratis, echter is een aanmelding verplicht. Dit in verband met beperkte beschikbaarheid.

Terug naar overzicht