Dag voor ondernemers bij Grasso

Geplaatst op 31-10-2018

Een oude industriële hal, gelegen naast de monumentale Grasso fabriek, omgetoverd tot een prachtige event-locatie. Een hal die normaal leeg staat, maar gisteren vol stond met 300 bezoekers, corporates, investeerders, ondernemers.  Allemaal geïnteresseerden in wat data voor je kan betekenen.

Gisteren mochten wij podium bieden aan de dag voor ondernemers tijdens de Den Bosch Data Week. Grasso is dé plek waar vanuit we onderwijs, overheid en ondernemers uit de regio verbinden en versterken op het gebied van ICT. Initiatieven zoals de Den Bosch Data Week sluiten hier perfect op aan.

Het ochtendprogramma werd verzorgd door het platform Driven by Data, waar een masterclass werd gegeven gevolgd door een presentatie door het MKB Datalab. In de middag begon het Datafood StartupFestival, hier kregen startups de kans zich te presenteren aan verschillende corporates en investeerders tijdens 1 op 1 gesprekken en waren verschillende sprekers aanwezig.

We kijken terug op een zeer succesvolle dag en hopen dat we meer mensen bekend hebben gemaakt met ’s-Hertogenbosch: de stad met de ambitie om de datastad van Nederland te worden!

Terug naar overzicht