De BIM en het MKB Data Lab

Geplaatst op 05-07-2018

De BIM is een van de initiatiefnemers van het platform Driven by Data. Dit platform geeft midden- en kleinbedrijf in ’s-Hertogenbosch de kans om te groeien in productiviteit door de kansen van data te benutten. Een onderdeel hiervan is het MKB Data Lab, waar ondernemers ondersteuning krijgen om waarde te creëren met behulp van data. Ze worden gekoppeld aan JADS professionals en studenten, die met het specifieke vraagstuk van de ondernemer aan de slag zullen gaan.

De BIM is zelf een van de bedrijven die een onderzoek laat uitvoeren in het MKB Data Lab. Het vraagstuk betreft het online platform van de BIM, waar huurders en leveranciers  meldingen doorgeven met betrekking tot storingen of calamiteiten. De specialisten in het MKB Data Lab werken aan een data-analyse om zo tot de juiste inzichten te komen. Uiteindelijk hoopt de BIM met de opgedane kennis een hogere klanttevredenheid te kunnen creëren. Joost van Sonderen, manager Vastgoed bij de BIM, over de samenwerking : “We wilden het proces van oppakken en afwikkelen van meldingen uit onze panden graag verder professionaliseren. Daarvoor moeten we eerst meer inzicht krijgen in de aard van de meldingen. Nu werken professionals aan een analyse, zonder grote investeringen.”

‘Wij zijn erg enthousiast over het Driven by Data platform en onze samenwerking met het MKB Data Lab. Ben jij ook enthousiast geworden en heb jij als ondernemer een vraagstuk omtrent data? Neem dan contact op!’  – Aldus Robert de Kleijn, community manager Grasso.

Aanmelden kan via deze link.

Robert de Kleijn
Rkleijn@nvbim.nl
06 – 24 70 87 77

 

Terug naar overzicht