Kantoorruimten te huur!

Geplaatst op 15-05-2018

Op dit moment zijn wij druk bezig met de plannen en ontwikkeling van Grasso, het oude rijksmonument aan de Parallelweg 27 in ‘s-Hertogenbosch. Naar verwachting wordt dit pand in het tweede deel van 2019 geopend. Vóór die tijd hebben wij al space for digital minds beschikbaar bij de buren!

Vanaf juli 2018 gaan we open in Grenco, Parallelweg 30. Hier worden op dit moment kantoren van circa 25m² en 50m² gerealiseerd. Wij bieden start-ups, scale-ups en gevestigde namen met een focus op ICT de mogelijkheid om hier een ruimte te huren. Naast een eigen kantoorruimte beschikt dit gebouw over voldoende ruimte om te vergaderen, een receptioniste die ervoor zorgt dat jouw bezoek vriendelijk wordt ontvangen en, niet onbelangrijk, wij zorgen voor heerlijke koffie! Uiteraard is er ook voldoende plek om andere ondernemers te ontmoeten en natuurlijk gezellig samen te lunchen of te ontspannen. Via de animatie heb jij nu al de mogelijkheid om door Grenco te ‘lopen’ en de sfeer te proeven:


Of bekijk de video op Youtube.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze kantoorruimten, of ben jij overtuigd en wil jij je hier vestigen? Neem dan contact op met onze community manager, Robert de Kleijn, 06 – 24 70 87 77.

Terug naar overzicht